Kuoroesittely

Kamarikuoro Arios

  

Kamarikuoro Arios on perustettu keväällä 1996 Torniossa. Tällä hetkellä kuorossa on 20 laulajaa, ja olemme kotoisin pääasiassa Torniosta ja Haaparannalta. Ajatuksellisesti kuoron nimeksi on sittemmin muotoutunut Kamarikuoro Arios - Rakkaudesta lauluun. Kuoro harjoittelee Torniossa viikoittain valmistellen ohjelmistoa erilaisten teemojen ympärille.

 

Kamarikuoro Arios on tehnyt aktiivisesti yhteistyötä muiden kuorojen kanssa sekä Suomessa että ulkomailla. Kesällä 2010 kuoro mm. matkusti Italiaan konsertoimaan Rooman ja Materan kaupunkeihin ja kesäkuussa 2012 kuoro konsertoi Norjassa Lovundin saarella. Kesällä 2015 kuoro konsertoi Tornion ystävyyskaupungissa Unkarin Szekszardissa.


Kamarikuoro Arioksen johtajina on toiminut sen 20 vuotisen historiansa aikana useampi musiikin ammattilainen. Kuoron taiteellisena johtajana on
huhtikuusta 2009 lähtien toiminut torniolainen musiikinopettaja ja kuoronjohtaja Tarja Vanhala. Vanhala on toiminut erilaisten kuorojen johtajana vuodesta 1981. Kautena 2013 - 2014 kuoron taiteellisina johtajina toimivat Johanna Päätalo ja Tarja Vanhala. Vuodesta 2015 on taiteellisena johtajana toiminut Johanna Päätalo.


Kamarikuoro Arios on toimintansa aikana valmistanut ja esittänyt sekä kirkkokonsertteja että muista musiikkilajeista koostuvia ohjelmia, joita on voitu esittää erilaisissa konserteissa ja tilaisuuksissa. Arioksen ohjelmisto on muiden alueen kuoroista poik­keavaa, kuitenkin laulullista, klassista ja traditioon perus­tuvaa. Kuoron ja kuorolaisten tavoitteena on ”oman viihtymisensä li­säksi välittää laulun iloa ja nautintoa satunnaisille kuulijoille”.

   
  Kuoro esiintyy mielellään erilaisissa tilaisuuksissa ja räätälöi ohjelmiston tapahtumaan sopivaksi. Ota rohkeasti yhteyttä pj Heli Lukkariniemeen  (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).
 Löydät meidät myös facebookista nimellä Kamarikuoro Arios.

 

Kuoron jäsenet

Sopraanot:

Pirjo Friman
Pauliina Hirsivaara
Marja-Leena Hyvärinen
Päivi Innala
Paula Kaikkonen
Heli Lukkariniemi

Altot:

Jetta Huttunen
Nina Hämäläinen
Olga Kangas
Tuula Salo

Soili Vesterinen
Tuula Vierola
Irene Äijälä
Laura Kunelius

Tenorit:

Kari Mikkola
Kari Tikkala

 Bassot:

Timo Pyyny
Risto Vuokila
Pertti Kalliosalo
Organisaatio

Johanna p

Taiteellinen johtaja
Johanna Päätalo
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Puheenjohtaja: Heli Lukkariniemi
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Sihteeri: Jetta Huttunen
Rahastonhoitaja: Sinikka Ponkala

Johtokunnan jäsenet: 
Heli Lukkariniemi, Jetta Huttunen, Marja-Leena Hyvärinen, Tuula Vierola, Kari Tikkala ja Timo Pyyny

Isäntä: Pertti Kalliosalo
Emännät: Olga Kangas ja Tuula Salo
Nuotistonhoitaja: Irene Äijälä
Toiminnantarkastaja: Pauliina Hirsivaara